World Dryer J48-975 Airforce antibakteriális kézszárító – acél, fehér, 1 100 W

A nagyon gyors, akár 12 másodperces kézszárítást lehetővé tevő World Dryer Airforce kézszárítókat elsősorban nagyobb forgalmú helyekre, illetve sportlétesítményekbe ajánljuk.

153 111 Ft

120 560 Ft (ÁFA nélkül)

World Dryer márkalogó

Leírás

Az új generációs kézszárító technológiájának lényege, hogy a szárítás során a készülék nem elpárologtatja, hanem a kiáramló nagy sebességű levegővel lepergeti a vizet a kézről, ezáltal a kézszárítás ideje minimálisra csökken.

A készülék működési módjának kellemes velejárója, hogy a sok kis fúvókán keresztül nagy sebességgel átáramló levegő a súrlódás miatt enyhén felmelegszik, ezért fűtőszál alkalmazása nélkül is kellemesen langyos levegő éri a kezeket.

A World Dryer Airforce szériás készülékei ezen felül a SteriTouch® technológiának köszönhetően antibakteriális hatásúak is: az alkalmazott bevonat gátolja a készülékben a baktériumok és (penész)gombák megtelepedését, ezáltal tiszta légáram éri a kezet.

Anyag rozsdamentes acél
Burkolat színe fehér
Működtetés szenzoros
Rendeltetés antibakteriális kézszárító
Teljesítmény 1 100 W
Szárítási idő 12 mp
Zajszint 83 dB
Méretek 272×226×165 mm
Származási hely USA

Brand

World Dryer

A WORLD Dryer cég 1950-ben a World Hand Dryer bevezette az A modellt, egy szuper robusztus szárítóberendezést, amely öntöttvas fedéllel rendelkezett ipari használat céljából. Azóta a vállalat ipari vezető lett az elérhető árú, hatékony mellékhelyiség higiéniai és kézszárító megoldások terén világszerte.

A World Hand Dryer cégnek több, mint 800 disztribútora van a világ 85 országában. A vállalat azáltal különbözteti meg magát a versenytársaktól, hogy a modellek széles körét kínálja, melyek mindegyike speciális igényű és üzemeltetési költségvetésű szervezetek, cégek számára készült. A jelenlegi termékcsaládba olyan innovatív termékek tartoznak, mint például a SMARTdri™ rendszer, amely a felhasználók számára egy vagy két levegőfúvókás megoldások közti választás lehetőségét biztosítja, az egyfúvókás a gyorsabb szárítást szolgálja, míg a másik változat nagyobb területet fed le és nagyobb kényelmet biztosít.

ROBUSZTUS, TARTÓS, HATÉKONY

A World Dryer cég kézszárítóinak A modellje a választható legtartósabb változat. Az A modell vandálbiztos és egy olyan erős motort tartalmaz, amely tartós és egyben halk is. E modell jól használható a nagyforgalmú helyszíneken, ahol erős, robusztus kézszárításra van szükség.

KÖRNYEZETBARÁT

World Dryer cég Airforce kézszárító berendezése a szabadalmaztatott energiahatékony SteriTouch® mikroba ellen védő technológiát alkalmazza ahhoz, hogy környezeti hőmérsékletet biztosítson a száradó kezek számára. E kis súlyú, karcsú modell megakadályozza a baktériumok, a penész és a gombák szaporodását, és ezáltal energiatakarékos és tiszta, higiénikus környezetet biztosít.

GAZDASÁGOS

A Nova kézszárító berendezés a legkompaktabb és leggazdaságosabb World Dryer cég által szállított termék. A Nova kézszárító többféle rögzítésű változatban kapható, van köztük bedugható változat kisebb forgalmú területek, illetve kisebb vállalkozások számára. E modell a World Dryer cégre közismerten jellemző kiváló minőségű kézszárítási élményt biztosít alacsony áron.

Függetlenül attól, hogy melyik World Hand Dryer kézszárító terméket választják, az alábbi előnyökben fognak részesülni:
  • Költségvetés támogató energiahatékony üzemeltetés
  • Robusztus szerkezet, amely kiállja az évekig tartó nagy terheléssel járó használatot is
  • A modellek az összes szabványos feszültség mellett működőképesek, a létező elektromos hálózatuknak történő megfeleléshez
  • Vezető technológia a felhasználói elégedettség biztosítása érdekében
World Dryer márkalogó