World Dryer J48-975 Airforce antibakteriális kézszárító – acél, fehér, 1 100 W

A nagyon gyors, akár 12 másodperces kézszárítást lehetővé tevő World Dryer Airforce kézszárítókat elsősorban nagyobb forgalmú helyekre, illetve sportlétesítményekbe ajánljuk.

153 111 Ft

120 560 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: KSZ-GCMAFXB Kategóriák: , Címke:
World Dryer márkalogó

Leírás

Az új generációs kézszárító technológiájának lényege, hogy a szárítás során a készülék nem elpárologtatja, hanem a kiáramló nagy sebességű levegővel lepergeti a vizet a kézről, ezáltal a kézszárítás ideje minimálisra csökken.

A készülék működési módjának kellemes velejárója, hogy a sok kis fúvókán keresztül nagy sebességgel átáramló levegő a súrlódás miatt enyhén felmelegszik, ezért fűtőszál alkalmazása nélkül is kellemesen langyos levegő éri a kezeket.

A World Dryer Airforce szériás készülékei ezen felül a SteriTouch® technológiának köszönhetően antibakteriális hatásúak is: az alkalmazott bevonat gátolja a készülékben a baktériumok és (penész)gombák megtelepedését, ezáltal tiszta légáram éri a kezet.

Anyag rozsdamentes acél
Burkolat színe fehér
Működtetés szenzoros
Rendeltetés antibakteriális kézszárító
Teljesítmény 1 100 W
Szárítási idő 12 mp
Zajszint 83 dB
Méretek 272×226×165 mm
Származási hely USA

Brand

World Dryer

A WORLD Dryer cég 1950-ben a World Hand Dryer bevezette az A modellt, egy szuper robusztus szárítóberendezést, amely öntöttvas fedéllel rendelkezett ipari használat céljából. Azóta a vállalat ipari vezető lett az elérhető árú, hatékony mellékhelyiség higiéniai és kézszárító megoldások terén világszerte.

A World Hand Dryer cégnek több, mint 800 disztribútora van a világ 85 országában. A vállalat azáltal különbözteti meg magát a versenytársaktól, hogy a modellek széles körét kínálja, melyek mindegyike speciális igényű és üzemeltetési költségvetésű szervezetek, cégek számára készült. A jelenlegi termékcsaládba olyan innovatív termékek tartoznak, mint például a SMARTdri™ rendszer, amely a felhasználók számára egy vagy két levegőfúvókás megoldások közti választás lehetőségét biztosítja, az egyfúvókás a gyorsabb szárítást szolgálja, míg a másik változat nagyobb területet fed le és nagyobb kényelmet biztosít.

ROBUSZTUS, TARTÓS, HATÉKONY

A World Dryer cég kézszárítóinak A modellje a választható legtartósabb változat. Az A modell vandálbiztos és egy olyan erős motort tartalmaz, amely tartós és egyben halk is. E modell jól használható a nagyforgalmú helyszíneken, ahol erős, robusztus kézszárításra van szükség.

KÖRNYEZETBARÁT

World Dryer cég Airforce kézszárító berendezése a szabadalmaztatott energiahatékony SteriTouch® mikroba ellen védő technológiát alkalmazza ahhoz, hogy környezeti hőmérsékletet biztosítson a száradó kezek számára. E kis súlyú, karcsú modell megakadályozza a baktériumok, a penész és a gombák szaporodását, és ezáltal energiatakarékos és tiszta, higiénikus környezetet biztosít.

GAZDASÁGOS

A Nova kézszárító berendezés a legkompaktabb és leggazdaságosabb World Dryer cég által szállított termék. A Nova kézszárító többféle rögzítésű változatban kapható, van köztük bedugható változat kisebb forgalmú területek, illetve kisebb vállalkozások számára. E modell a World Dryer cégre közismerten jellemző kiváló minőségű kézszárítási élményt biztosít alacsony áron.

Függetlenül attól, hogy melyik World Hand Dryer kézszárító terméket választják, az alábbi előnyökben fognak részesülni:
  • Költségvetés támogató energiahatékony üzemeltetés
  • Robusztus szerkezet, amely kiállja az évekig tartó nagy terheléssel járó használatot is
  • A modellek az összes szabványos feszültség mellett működőképesek, a létező elektromos hálózatuknak történő megfeleléshez
  • Vezető technológia a felhasználói elégedettség biztosítása érdekében
World Dryer márkalogó